Fórum o Sony Ericssonech K790i a K800i - www.k800i.euweb.cz

Fórum o Sony Ericssonech K790i a K800i -> Poradna -> Poradna -> Webcamera

1. Pietro
    Neregistrovaný
    # 5. 4. 2007 19.15 | Odpovědět
    Hoj,nevíte někdo jak bych zapnul ten prográmek webkamera??jsem si to stahnul a nejak mi to nefaka,tak kdyby jste mi apsali návod jak na to,byl bych moc vděčný
  2. TV program do mobilu
    Reklama

Reklama
    Věk: 193
    Založeno: 29. 3. 2009 18.37
    # 5. 4. 2007 19.15 | TV program do mobilu | Odpovědět
  3. jozefpepa
    Administrátor

Založeno: 17. 1. 2007 19.44
    # 5. 4. 2007 19.58 | RE: | Odpovědět
    Čau,
    tak tady máš ten návod:

Nastavení telefonu:
    1) Zkontrolujte, zda je nastaveno ukládání snímků na "Memory stick".
    2) Nastavte velikost snímku na 640x480 (VGA, tuto velikost doporučuji, je dostačující, navíc stažení většího snímku z mobilu zabírá příliš mnoho času).
    3) Vypněte automatický zámek klávesnice (program si s tím sice umí poradit sám, pro jistotu jej ale vypněte).
    4) Nastavte jazyk telefonu na angličtinu a nezapomeňte otevřít krytku fotoaparátu.

Nastavení programu:
    1) COM port: v tomto případě je to port COM10, avšak pravděpodobně se bude lišit. Porty COM1 a COM2 vyloučíme, zůstanou vám 4 porty (například: COM7, COM8, COM9 a COM10), mně osobně vždy fungoval ten poslední. (ze zkušenosti vyčtených z komentářů u předchozích podobných návodů vás upozorňuji: musíte mít nainstalované ovladače pro komunikaci s PC, nejedná se zde o režim přenosu souborů, nýbrž o režim telefonu, stejně jako musíte mít nainstalované ovladače při použití s MyPhoneExplorerem).
    2) Fotoadresář mobilu. Program vám ukáže chybovou hlášku, které si nevšímejte, poté vám nabídne složky v telefonu, které se však nedají použít a proto napište ručně Memory Stick\DCIM\100MSDCF.
    3) Model nastavte na K750/D750/W800/W810.
    Ostatní nastavení nechám na vás, dobré je však nechat nastavení původní, samozřejmě můžete nastavit češtinu. Další nastavení včetn? FTP se nijak neliší od použití s jinými modely, týká se již pouze samotného programu, a vše naleznete v našem předchozím článku.

Pokud tedy máte vše nastaveno, můžete si funkčnost ověřit kliknutím na "Test webcam!" v hlavním okně. Pokud se objeví nějaké chybové hlášení, překontrolujte si znovu všechno nastavení, popřípadě změňte port COM. Program má stále své mouchy, a občas je třeba větší trpělivosti při nastavování programu. Pokud se ale všechno podaří a testování proběhne v pořádku, můžete kliknout na "Start Webcam".

Administrátor fóra a webu www.k800i.euweb.cz.
  4. jozefpepa
    Administrátor

Založeno: 17. 1. 2007 19.44
    # 6. 4. 2007 20.59 | RE: | Odpovědět
    Jede né.

Administrátor fóra a webu www.k800i.euweb.cz.
  5. Jamesik
    Neregistrovaný
    # 10. 6. 2010 22.18 | :( | Odpovědět Windows XP Firefox 3.6.3
    Ahoj prosím o pomoc pro nastavení mobilu SE W810i nejak mi to nejede nwm vcem to je dekuju.

Fórum o Sony Ericssonech K790i a K800i -> Poradna -> Poradna -> Webcamera

Tagy:

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo třista osmdesát čtyři:
smajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

RSS tohoto tématu
Přihlášení: Login Heslo